Tuesday, October 11, 2011

Strabismus (Juling) ~

2
9:45:00 PM

assalamualaikum..

haa! ada satu citer klakar nak kongsi nehh..
strabismus makna saintifik..
maknanya juling laa..

ha! ni hari ni aku exam MUET : SPEAKING
alhamdulillah boleh laa biar pun totally
broken habis laa my english kann..ben 10 la dpt!
haha!

yang klakar nyer kat perenggan ni..
on the way balik rumah tadi kan lepas MUET..
sajee la balik ikut sg.besi..
sambil makan fries..dengan kelajuan 50km/j,haha!
menikmati laa..

haa,sampai je dekat simpang MID VALLEY kan..
ada la satuu kete nissan sentra nii...
seorang lelaki dlm lingkungan 30-40an laa..
dia drive sorang-sorang..
tupp! kite orang betul-betul dekat sebelah..
then dia buat non-verbal communication..
nasib laa dah belajar kann..
non-verbal nya (tangan menunjukkan nk mintak no tel)
aku pun pandang la dia 2/3 kali..
mana tau kutt ada pape dekat belakang kete kann
sebab mase tuu tak faham lagi ape dia nakk..
elok dahh faham tuu..
rimas pulakk aku bila duk pandang dgn non-verbal nya lagii..

haihh!

tinggg! dapat ideaa :D

kebetulan mase tuu tengah pakai sun glasses..
haa,apa lagi..tggu bila dah sebelah-sebelah..
aku bukak tingkap..dia pun bukak..
bajet aku nak bagi laa..
dengan pantas nyaa..aku jatuh kan spec atas hidung..
buat-buat la mate aku juling tengok diaa..

hahahahahahahaha!

kalau ade video cam dah boleh record ouhh..sayang gila !

zazzzzz! terus dia bawak lajuuu..
tak nampak dah lepas tuu..
terkekeh-kekeh aku gelak sorang-sorang dlm kete..
haha!

itulah sesetengah lelaki..

memilih kesempurnaan seseorang..
tapi tak menilai hati orang tuu..

soo moral nya disini..
especially for ladies ~
agak agak ada lelaki nak ngoratkan..
buat la macam ni..
MENJADI PUNYERR! :D






About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

2 comments:

  1. ohsem kann! gatai lagi nak ngorat..
    amalkan jika sudah mendapat lesen nanti,hihi..

    ReplyDelete

Song In My Mind

Powered by Blogger.