Thursday, October 13, 2011

Reject? Why..why..please read this for men especially ~

0
8:35:00 AM

assalamualaikum..

kenapa ek lelaki kena reject dengan girls??
nak tahuu..
dibawah ini antaranya :

sebelum tuu
terus terang saya tak lah cantik mana, hanya sekadar ada apa yang telah diberikan ketika terjadinya segumpal daging dan tulang yang membentuk rupa ini, thank you Allah :) + tak sempurna mana pun, ada kelemahan jugakk..kekurangan pun masih ada..

  • terburu-buru * ni jenis yang tak sabar-sabar
  • gatal/miang * bak kata orang ni jenis GS, memang makan kaki jenis ni!
  • playboy * haa,ni paling hot stuff konon..bajet petik jari 10..20..30..girls datang, ceh..cari cermin, tataplah puas-puas muka sendiri
  • gula keliling bibir *ha! buat girls jangan terpedaya sangat dengan lelaki yang bibir dia kerap dihurung semut okayy..coz janji t*** kucing jaa tuu..
  • jiwang karat tahap nak reput * seriously girls tak berapa suka sangat guy yang jiwang-jiwang ni..kadang-kadang merimaskan tauu! 24/7 nakk berpuisi bagai bagai laa..ROMANTIK jee, baru sweet ^_^
  • kritik * hat ni jenis suka komen sana komen sini..style tak kena laa..tudung tak cantikk laa..make up burukk laa..jangan macam tuu okay, girls cukup rimas + tak suka actually!
  • tak ambik berat *kadang-kadang guys kena la prihatin apa girlfriend dia buatt..kena la bagi nasihat kee..support diaa..jangan laa buat endah tak endah jee..okay guys?
  • tak serious in a relationship * ni satu hal! jenis main-main dalam perhubungan..target 1 month putus..HELLO! kami bukan tempat nak singgah main layang-layang..then putus, tinggalkan jee..bukan nak cari balik..please, hati wanita cukup sensitif..please understand us :) (thank you)
  • tak jaga style/penampilan diri *tak kira la guys ni cute ke tak cute ke..janji style kenala jaga..tak ada la sakit mata memandang..pakaian kena la kemas..muka tu pakai bedak sikit kee,hiii..yang penting RAMBUT, ouh..bahagian ni paling saya cerewet sikit..rambut kena kemass okayy! 

hmm, itu sajaa laa kutt..ada penambahan girlss..silalah :)

Kan kemas klau mcm ni :)
thank you for reading :)



About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

0 comments:

Song In My Mind

Powered by Blogger.