Thursday, October 13, 2011

Guy Should Know About This :)

0
12:50:00 AM

assalamualaikum..

ada la terbaca dekat blog blog kann..

nak share lah!

  1. Semasa menonton wayang atau cuaca sejuk, perempuan mahu kan lelaki memberikan jaketnya tanpa disuruh *kena la romantik
  2. Perempuan suka kan lelaki yang memberi sejambak bunga ros walaupun mereka kerap menafikan yang mereka tidak suka bunga..lebih-lebih lagi hantar ke pejabat dan bukan pada hari valentine(haramkan)
  3. Perempuan suka meluahkan perasaan dan masalah kepada kengkawan mereka *sebab my friends lebih faham kerana mereka perempuan :)
  4. Perempuan suka dipujuk dan perempuan juga suka merajuk kihkihkih
  5. Rupa paras bukan lah keutamaan bagi pompuan tapi sikap dan personaliti lelaki dan juga kewangan bagi sesetengah wanita hehehe *kalau tak ada duit,macam mana nak sara keluarga nanti kann..think positive :) + saya bukan pisau cukur !
  6. Perempuan tak suka kan lelaki mengatakan cantik kepada perempuan lain *sebab saya akan jealous!
  7. Perempuan memang banyak koleksi kasut *pantang nampak yang cantik, mesti beli
  8. Perempuan sentiasa memikir dan risau tentang usia mereka
  9. Perempuan mahukan lelaki membayar makan malam walaupun mereka menawarkan diri tuk bayar *bagi saya kena la gilir-gilirkan, baru adil :)
  10. Perempuan suka kan lelaki yang suka perempuan suka makan hehehe *macam saya
  11. Perempuan tak suka jika apabila mereka marah kita akan cakap mereka mesti datang bulan hehehe * tak semestinya datang bulan baru boleh marahkan
  12. Perempaun suka jalan dan window shopping walaupun kenkadang mereka tak beli apa-apa pun hehehe *saya antara salah seorang daripadanya
  13. Perempuan, walaupun bertahun kita cuba memahami melalui psychology, teman-teman rapat, family mahupun melalui entry yang tertulis kt atas nie perempuan tetap akan menjadi misteri..kihkihkihkih..jgn marah perempuan..
PLUS : yang ada *(star) is my opinion :)

the end!




About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

0 comments:

Song In My Mind

Powered by Blogger.