Thursday, April 14, 2011

Busuk Nak Mampuih!

2
10:05:00 PM


Orang perempuan bile dah ade duit je kn..
Ha! Mule la kann..shopping bagai-bagai..
Baru-baru ney Reen try la nk rebonding rambut nehh(walaupun da cantik asal nyerkan,haha)
Heh! Rambut sendiri..so what! Kalau nk puji diri sendiri kann..
Biase la..nak try bende yang xpenah nk buat..
Okay..smpai je dkat saloon tu(saloon org mlayu taw)..
"kak nak buat rebonding..", tup..tap..tup..tap RM60 hengget jer..
Beres duit pun cukup! haha~
First skali dye basoh ramboott la kann..
Then dye bubooh krim ape tah..yg nk straight kan rmboot la kott..
Skali da tepek krim tu kat rambott...
HAMBEKKK KAWW!!
Buuuusuuukkkkk gileeeerrrrr!
Bau dye mcm korang lalu depan saloon dkat shopping complex tuu..
Dahsyat wooo!!
Hidung tu klau bleh bulu-bulu idong luhorr nk menyedut bau tuu..
Nak xnk, krim tu dah tepek nk kepale..dah mcm alien dahh..
Tapi paling xtahan nyer..abes je krim tu dye sapu..
baru 5 minit je dah rase mcm ade bangunan 100 tingkat ats kepale nehh..
Choyy! Tengkuk pun naik lenguh nk tegakk je..
Pastu step seterus nyer la kan..
Ade la dkat 2 jam lebih menapak dkat saloon tu je..

Finally, siap!!

Waww! Cantekkk nyerr ramboot aku...haha! (nak tengok?)


cantekk kan..entah rambot sape men petik je..
mane bolee laa,aurat..simpan tuk suami je..haha~
Diri sendiri je bleh tgok :)

4 Days Laterr..

dah shampoo + conditioner = sepatutnyer wangi..
TAPI..hadoiiiii! bau krim tu ade lagiiii...

Busowkkkkkkk Nak Mampuihh !

Serikk dah nk buat lagiii ~

About the author

Donec non enim in turpis pulvinar facilisis. Ut felis. Praesent dapibus, neque id cursus faucibus. Aenean fermentum, eget tincidunt.

2 comments:

  1. dik, along wat rebond jgak ke..sbelum cuti, die yg sebok nak rebond..huhuh

    ReplyDelete

Song In My Mind

Powered by Blogger.